Porthania Flats

Kattohuoneistot Helsingin keskustassa

Sijainti

Porthania Flats
Fabianinkatu 22 D
00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Porthanian huoneistossa ei ole vastaanottoa paikan päällä, mutta vastaanottohenkilökuntamme palvelee Töölön Torneissa klo 08.00-22.00

reception@unihome.fi

+358 (0)2941 24555

 

Porthanian huoneistojen varaukset arkisin klo 09.00-16.30

sales@unihome.fi
+358 (0)2941 24727

 

Porthania Flats varauksien minimi yömäärä on neljä yötä per varaus.

Porthanian huoneistot sijaitsevat Aarne Ervin suunnitteleman vuonna 1957 valmistuneen Porthanian yläkerrassa.

Porthania on Helsingin yliopiston keskustakampukseen kuuluva laitosrakennus, joka sijaitsee Kluuvin kaupunginosassa. Arkkitehti Aarne Ervin suunnittelema, vuonna 1957 valmistunut Porthania on yksi Helsingin ydinkeskustan huomattavimmista 1950-luvun modernismia edustavista rakennuksista. Henrik Gabriel Porthanin mukaan nimetyn rakennuksen pääasiallinen käyttäjä on nykyisin Helsingin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta.

Persoonalliset Porthanian huoneistomme sijaitsevat Porthanian yläkerrassa, seitsemännessä kerroksessa ja huoneistoista avautuu upea kaupunkinäkymä Senaatintorin suuntaan. Uniikkeja asuntoja on neljä. Kolme niistä on kolmioita, jossa yöpyy mukavasti kolme majoittujaa. Lisäksi löytyy yksi pienempi yhden makuuhuoneen huoneisto kahden hengen majoittumiseen. Huoneistoissa on keittokomerot sekä ruokapöydät, olohuoneet, kylpyhuoneet pyykinpesukoneilla varustettuna sekä suuret terassit. Isommista huoneistosta löytyy lisäksi erillinen työpöytä. Asuntojen makuuhuoneet sijaitsevat huoneiston toisessa kerroksessa kierreportaiden päässä.

Saapuminen

  • Avaimen noutaminen Porthanian huoneistolta Fabianinkatu 22 D (00100 Helsinki) avainkaapista.
  • Lähetämme ovikoodin ja avainkaapin koodin sähköpostitse.
  • Tutustu reittikarttaan

Porthanian huoneistojen palvelut

  • Huoneistot siivotaan lähtiessä, mutta asiakkaan vastuulla on keittiön siistiminen ja astioiden pesu. Yli viikon pituisissa varauksissa viikkosiivous sisältyy hintaan, jolloin vaihdetaan myös liinavaatteet ja pyyhkeet.
  • Huomioithan, että lemmikit eivät ole sallittuja Porthanian huoneistoissa.

Porthanian huoneistojen huoneet

Porthania Flats Fabianinkatu 22 D