Unihome

Tule kerran, palaa aina takaisin

Joskus ihminen tarvitsee väliaikaisen asuinpaikan vieraassa kaupungissa. Majoituksen löytäminen voi olla hankalaa. Mistä löytää luotettava ja turvallinen asunto, kun sitä ei ole mahdollista käydä katsomassa etukäteen?

Unihome tarjoaa majoitus- ja asumispalvelua sekä Entry-asumista helposti ja vaivattomasti Helsingissä. Meiltä löytyy koti pidempiaikaiseen asumiseen tai lyhyempään vierailuun. Tarjoamme pysähdyspaikan boheemille professorille, maailmankansalaiselle tai kenelle tahansa, joka etsii väliaikaista kotia ennen seuraavaa pysäkkiä.

Tarjoamme edullisia ja yksilöllisiä tapoja asua. Palvelumme avulla arki rullaa vaivattomasti ja voit keskittyä itse elämiseen. Autamme vieraita kotiutumaan osaksi suomalaista arkea ja uutta kotikaupunkia. Meiltä saa toisen kodin, jonne on mukava, helppo ja turvallinen asettua.

Toinen kotisi

Kotimme tarjoavat hyvän tilaisuuden tavata samanmielisiä ihmisiä. Meillä on solmittu elinikäisiä ystävyyssuhteita ja moni on löytänyt jopa elämänkumppanin. Yhteisissä tiloissa tapaat ihmisiä, mutta rauhallinen kotiympäristö tarjoaa myös mahdollisuuden hiljaiseen työntekoon. Kaikissa kohteissa asuminen on helppoa, keittiöt hyvin varusteltuja ja vaatteiden pesu onnistuu. Osassa Unihomen kohteista on myös sauna. Töölö Towersissa myös aamiainen kuuluu huonehintaan. Suorat ja helpot liikenneyhteydet kaikista kohteista Helsingin ydinkeskustaan.

“Kaikissa kohteissa asuminen on helppoa, keittiöt hyvin varusteltuja ja vaatteiden pesu onnistuu.”

Etsitpä sitten uutta väliaikaista kotia putkiremontin, tutkijavaihdon, elämänmuutoksen tai seikkailun vuoksi, tarjoamme vaivattoman ratkaisun. Meillä viihtyvät kaikki iästä ja kansalaisuudesta riippumatta. Tule kerran, palaa aina takaisin.

Varaaminen

  • Varaukseen tarvitaan voimassaoleva luottokortti, 50% majoituksen hinnasta (max 30 vrk osuudesta) veloitetaan automaattisesti 7 vrk ennen saapumista.
  • Yliopistohintojen saamiseksi pyydä isäntälaitosta tekemään varaus. 
  • Sisäänkirjautumisen ikäraja on 18. Lapset ovat tervetulleita huoltajan seurassa.

Arvomme

Uhihomessa tuemme omistaja-yhteisömme työtä ja tarkoitusta tarjoamalla kansainvälisesti laadukasta asumisen palvelua. Arvomme tukevat tavoitteitamme ja ohjaavat toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

  • Luottamus
  • Halu kehittyä
  • Rohkeus
  • Innostus

Vieraamme kertovat