Palvelut

Koti, jossa keskityt elämiseen

Palveluita, jotka tekevät arjesta juhlaa

Unihome ei tarjoa pelkästään kotia väliaikaiseen tarpeeseen. Se tarjoaa elämyksiä, kohtauspaikkoja, helpompaa arkea ja turvallista elinympäristöä. Sinusta ja uudesta kodistasi pidetään huolta.

Meillä saunot lempeissä löylyissä, kokkaat yhdessä huonekavereiden kanssa ja nautit yhteisöllisyydestä. Autamme sinua myös arkea helpottavilla palveluilla. Tarkistathan jokaisen kohteen tarjoamat palvelut majoituskohteen sivulta.


Yhteisöllisyys

Unihomen ytimenä on yhteisöllisyys, ja erilaisten ihmisten kohtaaminen. Unihome eroaa tällä tavoin kaikista muista asumismuodoista. 

Breku

Breku eli aamiainen on tarjolla päivittäin Töölö Towers -kohteessamme.

Yhteiskeittiöt

Yhteiskeittiö on paikka tutustua, kokkailla yhdessä ja tutustua muiden maiden ruokakulttuureihin.

Sauna

Töölö Towersissa ja opiskelijakohteessa Unihome Students on mahdollisuus kokeilla suomalaista saunaa. Lisää saunoista löydät kohteiden ilmoitustauluilta.

Siivous

Kaikkia kotitöitä ei tarvitse onneksi tehdä itse. Me siivoamme huoneistosi viikoittain.

Turvallisuus ja vastuullisuus

Meille asukkaiden turvallisuus on kaiken keskiössä. Hoidamme myös osamme toimimalla vastuullisesti luontoa liikaa kuormittamatta.

Itsepalvelupesula

Ei enää pyykkien raahaamista ympäri kaupunkia. Kohteistamme löytyy maksuttomat itsepalvelupesulat, joissa saat pyykkisi hoidettua kätevästi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Tilassa myös pyykin kuivaus mahdollisuus.

Matkalaukku/tarvikevarasto

Tulossa tai lähdössä? Voit jättää tavarasi meille säilöön väliaikaisesti maksutta. Kysy lisää vastaanotostamme.

Polkupyörävarasto

Pyörällä liikut Helsingissä kätevimmin. Pyörävarastossa menopelisi säilyy säältä suojassa, eikä se päädy väärille teille.

Infopiste/respatoiminta

Kysy vaan, niin autamme! Autamme sinua löytämään parhaat ravintolat, pikkuputiikit, lenkkipolut ja nähtävyydet. Kerromme paikallisista tavoista ja erikoisuuksista, ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Me tiedämme mikä paikallisia kiinnostaa. Voimme myös varata palveluita puolestasi.

Postipalvelut

Ei enää hikoilua postin jonossa, sillä vastaanotamme postisi ja pakettisi puolestasi. Saat noudettua kotimaastasi lähetetyt tuliaiset, verkkokauppaostokset ja muut paketit suoraan vastaanotosta. Kirjeet ja muut postit noudat vaivattomasti omasta postilokerostasi. Kysy lisää vastaanotosta.

Ilmainen wifi

Internetistä ei tarvitse maksaa. Nopea ja vaivaton netti ei katkeile, ja sen avulla siirrät suuretkin kuvatiedostot nopeasti maapallon puolelta toiselle.