Meistä sanottua

"Töölö Towers oli kotini ensimmäiset kuukauteni Helsingissä."

Tervetuloa Töölön Torneihin

Palasin juuri kotiini Kreikkaan turvallisesti. Reissu oli erinomainen, ja olin todella tyytyväinen Unihomen majoitukseen. Kaikki oli kunnossa juuri niin kuin oli luvattu. Kokemus oli parempi, kuin mitä olisin voinut kuvitella. Kaikki olivat ystävällisiä ja auttavaisia koko vierailuni ajan. Tilat olivat siistit ja ympäristö oli vaikuttava.

Mikäli minulle tulee mahdollisuus vierailla uudelleen Helsingissä valitsen ehdottomasti Töölö Towersin majapaikakseni, ja suosittelen kohdetta myös ystävilleni.

Minulla oli tunne, että olin kotona. Aamupala hipoi täydellisyyttä, vaikkakin aikaisen aamuohjelman vuoksi en ennättänyt joka päivän kattaukseen. Huoneisto oli tosi lähellä keskustaa. Julkinen liikenne toimi hyvin, ja välimatkat olivat lyhyet jalan kulkemiseen. Rakennukset ja puistot kauniissa Töölössä ansaitsevat erikoismaininnan!

Nainen, Kreikka

Hauska paikka, nautin erityisesti rakennuksen 50-luvun arkkitehtoonista piirteistä. Huippupaikalla, parkkipaikkoja hyvin, edullinen! Varaus ja myöhäinen saapuminenkin sujui mutkitta. Aamiainen erinomainen.

Nainen, Suomi

Sekä minä että vaimoni nautimme vierailusta. Huoneisto ja yleiset tilat olivat juuri sitä mitä tarvitsimme. Haluan antaa erityiskiitosta henkilöstön ammattitaidosta ja ystävällisyydestä, sekä yleisesti asumiseen liittyvien asioiden näppärästä hoitamisesta.

Mies ja nainen, Norja

Vieraamme kertovat

I have been staying at Unihome properties for 5 years now. When I stayed at Töölö Towers for the first time, I immediately felt like I had come home. The apartment was spacious and comfortable and the reception staff was friendly and helpful. The towers are located in an excellent location and Töölö is a lovely district. Being able to cook my own meals and store some of my belongings in the storage facilities, along with a resident laundry room, make this a perfect place to stay. It's like my second home and it's always a pleasure to come back.

Jean

Tulen usein Helsinkiin vierailemaan Aalto-yliopistossa ja viihdyn Töölö Towersissa. Pidän sen sijainnista. Voin lähteä aamukävelylle meren rantaan, ja Kampin asemalle on mukava kävelymatka. (Voit käyttää raitiovaunua ilman lisämaksua metrolipun kanssa, jos et halua kävellä). Buffetaamiainen on yksi Töölö Towersin parhaista ominaisuuksista. Se on hiljainen ja mukava paikka yöpyä.

David

Matkustimme Helsinkiin urheilutapahtuman yhteydessä kahden kaverini kanssa. Tarjottu aamiainen piti meidät hyvin liikkeessä koko aamupäivän. Tilat olivat siistit ja toimivat. Kaikki toimi moitteetta; ovikoodit toimivat hienosti, kun saavuimme myöhään yöllä majoitukseemme. Talossa on hissi. Raitiovaunu toi meidät ihan viereen, eikä kävellenkään ollut pitkä matka keskustasta. Mieletön ruokakauppa 200 metrin päässä! Majoitumme varmasti samassa paikassa, kun tulemme uudelleen Helsinkiin.

Mies
Suomi

Hauska paikka, nautin erityisesti rakennuksen 50-luvun arkkitehtonisista piirteistä. Huippupaikalla, parkkipaikkoja hyvin, edullinen! Varaus ja myöhäinen saapuminenkin sujui mutkitta. Aamiainen erinomainen.

Nainen
Suomi

Vierailuni oli kertakaikkisen ihana! Henkilökunta näki paljon vaivaa että viihdyimme, ja arvostan sitä todella. Tilat olivat siistit ja viihtyisät. Erityismaininnan ansaitsee hyvä pesula ja runsas aamupala. Huoneessamme oli kaikki mitä tarvitsimme.

Nainen
USA

Vierailuni Töölö Towersissa ylitti odotukseni. Minut otti vastaan ystävällinen henkilökunta, jotka iloisesti auttoivat minua koko vierailuni ajan. Huoneeni oli siisti, mukava ja tilava. Yleistunnelma oli rauhallinen. Kokemus oli fantastinen. Aamupala oli runsas ja minulla oli mahdollisuus jättää matkatavarani vastaanottoon check outin jälkeen. Voisin ehdottomasti tulla uudelleen Töölö Towersiin ja suosittelen sitä maijoituspaikkana ilomielin ystävilleni ja kollegoilleni. Kiitos teille hienosta kokemuksesta!

Nainen
Kroatia

Palasin juuri kotiini Kreikkaan turvallisesti. Reissu oli erinomainen, ja olin todella tyytyväinen Unihomen majoitukseen. Kaikki oli kunnossa juuri niin kuin oli luvattu. Kokemus oli parempi, kuin mitä olisin voinut kuvitella. Kaikki olivat ystävällisiä ja auttavaisia koko vierailuni ajan. Tilat olivat siistit ja ympäristö oli vaikuttava. Mikäli minulle tulee mahdollisuus vierailla uudelleen Helsingissä valitsen ehdottomasti Töölö Towersin majapaikakseni, ja suosittelen kohdetta myös ystävilleni. Minulla oli tunne, että olin kotona. Julkinen liikenne toimi hyvin, ja välimatkat olivat lyhyet jalan kulkemiseen. Rakennukset ja puistot kauniissa Töölössä ansaitsevat erikoismaininnan!

Nainen
Kreikka

Kokemus oli upea. Paras suomalainen aamupala, jota olen nauttinut. Huone oli täydellinen. Sängyt olivat huoneessani aika kapeat, mutta tosi mukavat. Henkilökunta oli ystävällistä ja sain apua tarvittaessa vastaanotosta. Hyvä sijainti. En oikein keksi miten kokemusta olisi voinut parantaa.

Mies
USA

Kiitos teille kaikesta (aamupalasta, siivouksesta, postipalvelusta jne.). Nautimme kolme kuukautta kestäneestä vierailustamme. Töölö Towers oli erinomainen majapaikka hyvällä sijainnilla. Mukavuuteen on selkeästi panostettu. Puolisoni pyysi erikseen kehumaan yläterassin näköaloja. Huoneestamme avautui upea merinäköala. Toivottavasti meille tarjoutuu tilaisuus tulla takaisin vielä jotain päivänä.

Nainen
Malesia

Kortteliani remontoitiin kokonaan ja tarvitsin vaihtoehtoista asuintilaa vähintään 6 kuukaudeksi. Töölö Towers oli lähellä, se tarjosi itsepalvelumajoitusta ja varausta oli helppo muuttaa. Toinen nähtävyys oli aamiaisbuffet. Lyhyesti sanottuna se vastasi vaatimuksiani ja olen tuntenut oloni mukavaksi ja turvalliseksi. Töölö Towers oli oikea valinta. Parasta kohteessa on vastaanoton ja aamiaishuoneen henkilökunnan avuliaisuus. Kun sain Covid-19-viruksen, henkilökunta jätti ruokaa pussissa oveni ulkopuolelle.

Joan