14.08.2024
|

Stressaako tuleva putkiremontti? Unihome tarjoaa väliaikaisen asunnon Helsingissä

Putkiremontti on monelle asunnonomistajalle ja vuokralaiselle yksi suurimmista stressinaiheista. Väliaikaisen asunnon etsiminen, muuttaminen, ja uudessa ympäristössä sopeutuminen voi tuntua ylivoimaiselta, varsinkin jos remontti venyy ennakoitua pidemmäksi. Onneksi Unihome on täällä auttamassa. Tarjoamme Helsingissä viihtyisiä, täysin kalustettuja huoneistoja, jotka ovat saatavilla juuri niin pitkäksi ajaksi kuin tarvitset – olipa kyse sitten päivistä, viikoista tai kuukausista.

Putkiremontin aikana oma koti muuttuu usein asumiskelvottomaksi, mikä tekee väliaikaisesta asumisratkaisusta välttämättömän. Tällöin on tärkeää, että uusi asunto ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan myös viihtyisä ja kodikas, jotta asuminen sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Unihomen huoneistot on suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen – ne tarjoavat mukavat puitteet elämälle putkiremontin ajaksi, niin yksin asuville kuin isoille perheille.

Joustava ja kustannustehokas ratkaisu pitkänkin putkiremontin ajaksi

Hotellimajoitus saattaa aluksi tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta pitkäaikaisessa majoituksessa sen kustannukset voivat nousta nopeasti korkeiksi. Unihome tarjoaa edullisemman ja joustavamman ratkaisun, joka on suunniteltu erityisesti pitkäkestoiseen väliaikaiseen asumiseen. Käytössä on dynaaminen hinnoittelu, eli mitä pidempään meillä majoitut, sitä matalammaksi yökohtainen hinta muodostuu. Meillä asuminen on paitsi taloudellisesti järkevää, myös mukavaa ja käytännöllistä – et joudu tinkimään kodinomaisuudesta tai tilasta, vaan saat nauttia asunnosta, joka on kuin räätälöity sinun tarpeisiisi.

Moni perhe ja pidempiaikainen vierailija huomaa nopeasti, että Unihomen tarjoama huoneisto on paljon hotellihuonetta toimivampi vaihtoehto. Tilavissa huoneistoissamme on enemmän tilaa liikkua, ja keittiön ansiosta voit valmistaa omat ateriasi, mikä tuo säästöä ruokakuluissa. Tämä tekee arjesta helpompaa ja mukavampaa, sillä voit jatkaa päivittäisiä rutiinejasi normaalisti, vaikka asutkin väliaikaisessa asunnossa.

Kalustetut ja täysin varustellut asunnot takaavat helpon muuton

Muuttaminen uuteen (väliaikaiseenkin) asuntoon on aina iso ponnistus, mutta Unihomen kanssa se sujuu vaivattomasti. Kaikki huoneistomme ovat täysin kalustettuja ja valmiita asuttaviksi heti saapumisesta lähtien. Asuntojen varustelu on mietitty huolella niin, että ne vastaavat nykypäivän asumistarpeisiin ja -tottumuksiin. Mukana on kaikki olennainen – sängyt, yöpöydät ja -valaisimet, tyynyt, peitot, ruokailupöytä ja tuolit, säilytystilat, ja moderni valaistus. Myös viihde on huomioitu, sillä kaikissa huoneistoissa on TV sekä Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydet.

Jos tarvitset enemmän kuin vain perusmukavuuksia, ei huolta. Isommissa huoneistoissamme, joissa on oma keittiö, on tarjolla monipuolisempi varustelu, johon kuuluvat muun muassa mikroaaltouuni, jääkaappi, liesi ja uuni. Näin voit valmistaa ruokia helposti ja kätevästi, mikä on erityisen tärkeää pidempiaikaisessa majoituksessa. Voit tutustua tarkemmin kunkin huoneiston varusteluun ja ominaisuuksiin verkkosivuillamme.

Tervetuloa vaivattomaan ja mukavaan väliaikaiseen kotiisi

Me Unihomella ymmärrämme, kuinka tärkeää on tuntea olonsa kotoisaksi myös väliaikaisessa asunnossa. Siksi olemme tehneet kaikkemme, jotta muutto ja asuminen meillä olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Riippumatta siitä, kuinka kauan putkiremonttisi kestää, tarjoamme sinulle viihtyisän ja käytännöllisen asunnon, jossa voit elää arkeasi ilman turhia huolia. Tervetuloa Unihomen muuttovalmiiseen huoneistoon, jossa väliaikainen asuminen on kaikkea muuta kuin väliaikaista mukavuuden ja kodikkuuden osalta!

Olipa kyseessä lyhyt tai pitkäaikainen tarve, meillä on ratkaisu, joka sopii juuri sinulle. Anna meidän auttaa sinua tekemään putkiremontista hieman helpompi ja vähemmän stressaava kokemus.

Lisää uutisia

Löydä edullinen majoitus Helsingistä

Löydä edullinen majoitus Helsingistä

Stressaako tuleva putkiremontti? Unihome tarjoaa väliaikaisen asunnon Helsingissä

Stressaako tuleva putkiremontti? Unihome tarjoaa väliaikaisen asunnon Helsingissä

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille
Unihome