08.05.2024
|

Väliaikainen asunto Helsingissä

Töölö Towers sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustan kupeessa.

Etsitkö väliaikaista asumisratkaisua Helsingissä tai Espoossa? Unihome tarjoaa viihtyisiä ratkaisuja niin lyhyille vierailuille kuin pidempäänkin oleskeluun. Meillä on laaja valikoima kalustettuja huoneita ja huoneistoja tarpeidesi mukaan.

Koti väliaikaiseen tarpeeseen

Meillä on kohteita sekä Helsingissä että Espoossa. Tarjoamme pienempiä muuttovalmiita huoneita sekä suurempia kalustettuja huoneistoja sinun tai perheesi tarpeille. Kaikkiin kohteisiimme pääset helposti julkisella liikenteellä.

Yliopistojen läheisyydessä sijaitsevat kohteemme sopivat erityisesti tutkijoille ja muille töiden vuoksi majoitusta etsiville. Mikäli etsit korkealaatuista majoitusta kampusalueen sydämessä, tutustu Aalto Innin huoneisiin.

Kaupunkiympäristössä sijaitsevat kohteet tarjoavat puolestaan kulttuurielämyksiä ja nähtävyyksiä vapaa-ajallesi. Töölö Towersin huoneet sijaitsevat lähellä merenrantaa alueella, jossa on paljon ravintoloita ja mahtavia lenkkimaastoja, sekä ainutlaatuinen tunnelma.

Persoonalliset Porthanian huoneistomme sijaitsevat Porthanian yläkerrassa, seitsemännessä kerroksessa ja huoneistoista avautuu upea kaupunkinäkymä Senaatintorin suuntaan.

Tutustu kaikkiin kohteisiimme, ja löydä turvallinen ja lämmin koti väliaikaiseen tarpeeseen.

Varaa helposti verkossa

Väliaikaisen majoituksen varaaminen meiltä on nopeaa ja vaivatonta. Verkkosivujemme kautta voit tehdä varauksen kätevästi muutamalla klikkauksella. Unihomen kohteissa voit majoittua yksityis- tai yritysasiakkaana.

Yksityishenkilönä varauksen voi tehdä suoraan verkkosivuillamme online-varausjärjestelmämme kautta täyttämällä ajantasaiset henkilötiedot sekä varmentamalla maksutiedot järjestelmäämme.

Yritysasiakkaana olethan yhteydessä yritysmyyntiimme sales@unihome.fi niin autamme varauksesi kanssa.

Unihome - Aalto Inn -kaksio parvella 55 m2
Aalto Inn Espoossa tarjoaa korkealaatuista asumista kampusalueen sydämessä.

Arkea helpottavat palvelut

Unihome ei tarjoa pelkästään kotia väliaikaiseen tarpeeseen. Se tarjoaa elämyksiä, kohtauspaikkoja, helpompaa arkea ja turvallista elinympäristöä.

Majoituksen hintaan sisältyy valittu huoneisto sekä kaikkien vieraiden käytössä olevat yhteiset tilat ja pesula. Töölö Towersissa tarjottava aamiainen on myös osa majoituksen hintaa, samoin viikoittainen siivous yli viikon mittaisille majoituksille.

Unihomen kohteissa Töölö Towers ja opiskelijakohteessa Unihome Students on mahdollisuus kokeilla suomalaista saunaa. Myös saunan käyttö kuuluu majoituksen hintaan. Lisätietoa saunoista löydät kohteiden ilmoitustauluilta.

Tutustu kaikkiin arkea helpottaviin palveluihimme.

Muuttovalmiit kalustetut asunnot

Kaikki huoneistomme ovat täysin varusteltuja ja viihtyisästi kalustettuja. Huoneistojen varusteluun kuuluu kaikki tarvittava, kuten sängyt, yöpöydät ja -valaisimet, tyynyt, peitot, pöytä ja tuolit, säilytystilat, valaistus, TV, Wi-Fi ja Ethernet-mahdollisuus. Lisäksi tarjoamme perustasoiset kodinkoneet, kuten mikroaaltouunin, jääkaapin, lieden ja uunin. Kodintekstiilit, kuten pyyhkeet, lakanat, verhot ja matot, sekä pienet käyttötavarat, kuten ruoanlaitto- ja ruokailuvälineet, ovat myös osa varustusta.

Isommissa huoneistoissa, joissa on oma keittiö, varustelu on vielä monipuolisempaa. Perusvarusteiden lisäksi huoneistosta löytyy mikroaaltouuni, jääkaappi, liesi ja uuni.

Tule nauttimaan kodinomaisesta majoituksesta Unihomen viihtyisiin ja kalustettuihin kohteisiin!

Mitä pidempi varauksesi on, sitä edullisempi on yökohtainen hinta. Porthanian kattohuoneistomme sijaitsevat aivan Senaatintorin kainalossa.

Joustavaa ja edullista asumista

Jos suunnitelmasi muuttuvat, ei hätää. Unihome tarjoaa joustavat peruutusehdot lyhytaikaisille varauksille. Voit siis varata majoituksen huoletta ja muuttaa suunnitelmiasi tarvittaessa.

Lyhytaikainen varaus on verrattavissa tavalliseen hotellivaraukseen. Huoneiston hintaan vaikuttavat koko ja varauksen peruutusehdot. Mitä pidempään meillä majoitut, sitä edullisempi kuukausihinta kodille muodostuu. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä tai sisään kirjautuessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti meihin yhteydessä!

Muuta väliaikaisista asunnoistamme

  • Varaukseen tarvitaan voimassa oleva luottokortti. Varauksen takaamiseksi luottokortilta pidätetään 50% katevaraus yksi päivä ennen saapumispäivää.
  • Yliopistohintojen saamiseksi pyydä isäntälaitosta tekemään varaus tai kysy varauskoodia erityishinnan saamiseksi.
  • Sisäänkirjautumisen ikäraja on 18. Lapset ovat tervetulleita huoltajan seurassa.
  • Mikäli matkustat vauvan kanssa, olethan meihin yhteydessä reception@unihome.fi ja kerro meille tarkemmat tiedot vauvanvuoteen tarpeesta.
  • Myös lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan alkaen hintaan 10,00 € / yö tai 30,00 € / kk. Mainitsethan varauksessasi, että matkustat lemmikin kanssa.

Lisää uutisia

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille
Unihome

Unihome on ainutlaatuinen tapa asua

Unihome on ainutlaatuinen tapa asua
Unihome

Huoneistohotelli Helsingissä

Huoneistohotelli Helsingissä
Unihome