12.06.2024
|
Unihome

Huoneistohotelli Helsingissä

Unihome

Etsitkö mukavaa ja muuttovalmista majoitusta Helsingistä? Unihome tarjoaa monipuolisen valikoiman viihtyisiä huoneistohotelleja Helsingissä ja Espoossa. Olitpa tulossa lyhyelle vierailulle tai etsimässä pidempiaikaista asumisratkaisua, Unihome tarjoaa kodikkaan ja turvallisen majoituksen.

Miksi valita huoneistohotelli?

Huoneistohotelli tarjoaa enemmän joustavuutta ja mukavuutta verrattuna perinteiseen hotellimajoitukseen. Unihomen huoneistot on suunniteltu tarjoamaan kodinomaista asumista, ja ne on varustettu kaikilla tarpeellisilla mukavuuksilla. Huoneistomme ovat siis täysin muuttovalmiita. Voit nauttia omasta rauhasta ja samalla hyödyntää arkea helpottavia palveluita, kuten aamiaista ja viikoittaista siivousta.

Kenelle huoneistohotelli soveltuu?

Huoneistohotelli on erinomainen vaihtoehto pitkäaikaiseen väliaikaismajoitukseen, ja se sopii hyvin tilanteisiin, joissa täytyy muuttaa pois kotoa muutamaksi kuukaudeksi esimerkiksi putkiremontin tieltä. Huoneistohotelli on loistava valinta myös lomailuun. Perheet voivat majoittua mukavasti samassa huoneistossa, mikä on huomattavasti viihtyisämpi vaihtoehto kuin erilliset hotellihuoneet.

Unihomen huoneistot on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja toiminnallisuutta, ja ne sopivat sekä yksin matkustaville että perheille. Kohteemme sijaitsevat yliopistojen läheisyydessä sekä Helsingin merellisessä Töölössä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan opiskelijoille, tutkijoille ja muille, jotka tarvitsevat majoitusta työn tai opiskelujen vuoksi.

Edullinen vaihtoehto pidempiaikaiseen asumiseen

Pidempään majoittuessa huoneistohotelli on edullisempi vaihtoehto verrattuna esimerkiksi hotellimajoitukseen. Mitä pidempään asut Unihomen asunnoissa, sitä edullisempi kuukausihinta kodille muodostuu. Tämä tekee Unihomesta erityisen houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät pitkäaikaista majoitusta Helsingistä. Voit valita pienemmän huoneen tai suuremman huoneiston tarpeidesi mukaan ja nauttia kodikkaasta ja mukavasta asumisesta kaupungin sydämessä.

Kodinomaista majoitusta Töölössä

Unihomen huoneistot on suunniteltu tarjoamaan kodinomaisen tunnelman, jossa voit rentoutua ja tuntea olosi kotoisaksi heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Huoneistot ovat viihtyisiä ja hyvin varusteltuja, ja niistä löytyy kaikki tarpeellinen pidempäänkin oleskeluun, kuten:

  • Täysin varusteltu keittiö tai yhteiskeittiö: Voit kokata omat ateriasi ja nauttia koti-illallisista. Yhteiskeittiöitä löytyy kaikista kohteistamme ja oma keittiö löytyy isommista huoneistoistamme.
  • Mukavat oleskelutilat: Yhteisissä tiloissa voit tavata samanhenkisiä ihmisiä, mutta rauhallinen kotiympäristö tarjoaa myös mahdollisuuden rentoutumiseen tai hiljaiseen työntekoon.
  • Makuuhuoneet: Kodinomaiset makuuhuoneet, joissa on laadukkaat vuodevaatteet ja mukavat sängyt.
  • Pyykinpesumahdollisuudet: Maksuttomat itsepalvelupesulat kohteissamme tarjoavat kätevän tavan hoitaa pyykit. Tilassa myös mahdollisuus pyykin kuivaamiseen.
  • Ilmainen Wi-Fi: Nopea ja vaivaton netti takaa, että voit hoitaa työasiat ja muun surffailun helposti.

Palvelut helpottamaan arkeasi

Unihomen huoneistohotellissa majoittuminen tarjoaa paljon enemmän kuin pelkän yöpymispaikan. Meillä on kattavat palvelut, jotka tekevät vierailustasi erityisen:

  • Siivous: Säännölliset siivouspalvelut pitävät huoneistosi siistinä ja viihtyisänä. Säännöllinen siivous kuuluu yli viikon mittaisille majoituksille.
  • Sauna: Unihomen kohteissa Töölö Towers ja opiskelijakohteessa Unihome Students on mahdollisuus päästä saunomaan lempeissä löylyissä.
  • Asiakaspalvelu: Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja tarpeissa.
  • Turvallisuus: Meille asukkaiden turvallisuus on kaiken keskiössä. Meiltä saat turvallisen kodin, jonne on helppo asettua työ ja vapaa-ajan matkoilla tai kun elämäntilanne sitä vaatii.

Oletko valmis löytämään itsellesi kodinomaisen ja viihtyisän majoituksen huoneistohotellissa Helsingissä? Tutustu Unihomen tarjontaan ja varaa oma huoneistosi helposti verkkosivuillamme.

Lisää uutisia

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille
Unihome

Unihome on ainutlaatuinen tapa asua

Unihome on ainutlaatuinen tapa asua
Unihome

Huoneistohotelli Helsingissä

Huoneistohotelli Helsingissä
Unihome