04.07.2024
|
Unihome

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille

Unihome

Kun etsit täydellistä majoitusta lapsiperheille Helsingissä, Unihome tarjoaa ihanteellisia ratkaisuja, jotka vastaavat kaiken kokoisten perheiden tarpeisiin. Unihomen laaja valikoima viihtyisiä, kalustettuja ja muuttovalmiita huoneita sekä huoneistoja tekevät perhelomailusta tai pidempiaikaisesta majoituksesta lapsiperheen kanssa vaivatonta ja mukavaa.

Tilavat ja mukavat huoneistot lapsiperheille

Unihomelta löytyy useita huoneistoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan lapsiperheille runsaasti tilaa ja asumismukavuutta. Perheille tarkoitetut huoneistot on kalustettu ajatellen kaikkien perheenjäsenten tarpeita, jotta kaikki voivat tuntea olonsa kotoisaksi ja nauttia oleskelusta. Huoneistoistamme löytyy:

  • Tilavat makuuhuoneet, joissa mahdollisuus lisävuoteisiin ja pienten lasten pinnasänkyihin.
  • Täysin varusteltu keittiö, joka helpottaa ruoanlaittoa lasten kanssa ja tarjoaa kaikki tarvittavat välineet.
  • Olohuoneet ja oleskelutilat, joissa on riittävästi tilaa yhteiseen ajanviettoon ja leikkeihin.

Mikäli sinulla on kysyttävää huoneistojen varustelusta tai erityisiä tarpeita lapsille, olethan yhteydessä vastaanottoomme osoitteessa reception@unihome.fi, niin autamme mielellämme.

Töölö Towers – huoneistot koko perheenne tarpeisiin

Kohteemme Töölö Towers tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja lapsiperheille Helsingissä. Töölö Towersissa on 178 kalustettua huonetta ja huoneistoa, joista löytyy vaihtoehtoja eri tarpeisiin.

Tilaa ja mukavuutta kaipaaville on tarjolla suurempia huoneistoja, joissa on muun muassa hyvin varusteltu keittiö. Mikäli haluatte nauttia upeista maisemista tai omasta terassista, ylimmän kerroksen huoneistot tarjoavat upeat näkymät Helsingin ylle. Suuremmille perheille on tarjolla myös rivitaloasuntoja, joissa on reilusti tilaa kahdessa kerroksessa. Luonnollisesti meiltä löytyy myös pienempiä huoneistoja, joissa majoittuu helposti vaikkapa yhden lapsen kanssa.

Oman kodin tuntua rivitaloasunnossa

Erityisesti suurille perheille suunniteltu rivitalohuoneisto tarjoaa runsaasti tilaa ja oman kodin tuntua. Huoneiston neljä makuuhuonetta, joista löytyy vuoteet yhteensä kuudelle henkilölle, takaavat rauhalliset yöunet. Huoneistossa on klassisia ja ajattomia skandinaavisia muotoiluratkaisuja, jotka luovat tyylikkään ja kodikkaan tunnelman.

Rivitaloasunnon sauna tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen. Lisäksi huoneistossa on tilava terassi sekä parveke, joilla voi nauttia ulkoilmasta ja kauniista näkymistä. Avokeittiö ja kuuden hengen ruokapöytä tekevät yhteisistä ruokailuhetkistä mukavia ja vaivattomia. Kodin keskuksena toimiva olohuone tarjoaa viihtyisän tilan koko perheen yhteisiin hetkiin.

Rivitalohuoneisto on kahdessa kerroksessa, mikä lisää yksityisyyttä ja tilan tuntua. Molempiin kerroksiin sijoitetut WC:t helpottavat yhteiseloa isommallakin porukalla.

Perheystävälliset palvelut ja lisävarusteet

Unihome huolehtii myös perheen pienimmistä tarjoamalla erityispalveluita ja lisävarusteita, jotka tekevät matkastanne tai väliaikaisesta majoituksestanne entistäkin mukavamman. Huoneistoihin on saatavana esimerkiksi vauvansänkyjä, syöttötuoleja ja pottia.

Meille asukkaiden turvallisuus on kaiken keskiössä: moderni ja murtovarma lukitusjärjestelmä, hyvin huolletut kiinteistöt, paloilmoittimet ja nykyaikaiset kodinkoneet takaavat turvallisen ympäristön. Lisäksi ympäristössä on leikkipaikkoja ja aktiviteetteja, jotka sopivat erityisesti lapsiperheille.

Tervetuloa Unihomeen, missä perheesi viihtyvyys ja mukavuus ovat ensisijalla! Varaa majoituksesi täältä!

Lisää uutisia

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille
Unihome

Unihome on ainutlaatuinen tapa asua

Unihome on ainutlaatuinen tapa asua
Unihome

Huoneistohotelli Helsingissä

Huoneistohotelli Helsingissä
Unihome