04.09.2024
|

Löydä edullinen majoitus Helsingistä

Helsinki on vilkas ja monipuolinen kaupunki, joka houkuttelee matkailijoita, opiskelijoita ja työntekijöitä eri puolilta maailmaa. Kun etsit edullista majoitusta Helsingissä, Unihome tarjoaa paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Meiltä saat majapaikan pidempiaikaiseen asumiseen tai lyhyempään vierailuun.

Miksi valita Unihome, kun etsit edullista majoitusta Helsingissä?

Kun valitset Unihomen, et saa pelkästään edullista majoitusta, vaan myös laadukasta ja monipuolista palvelua, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi. Unihome yhdistää hotellien mukavuuden ja kodin viihtyisyyden, tarjoten erilaisia huoneistoja Helsingissä.

Jokainen kohde on suunniteltu helpottamaan arkeasi, oli kyseessä sitten työmatka, opiskelu tai muu väliaikainen asuminen. Lisäksi majoituskohteemme ovat aina hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten pääset liikkumaan helposti ympäri kaupunkia. Näin et joudu tinkimään mukavuudesta tai sijainnista.

Mitä majoituksen hintaan kuuluu?

Majoituksen hintaan sisältyvät palvelut vaihtelevat hieman Unihomen kohteiden välillä, mutta kaikissa tapauksissa saat käyttöösi valitsemasi hyvin varustellun huoneiston sekä pääsyn yhteisiin tiloihin.

Porthania Flatsissa ja Töölö Towersissa vastaanotto on tavoitettavissa päivittäin klo 8:00–22:00; Porthania Flatsissa etäpalveluna ja Töölö Towersissa paikan päällä.

Töölö Towersin hintaan sisältyvät myös aamiainen ja saunan käyttö. Unihome Students -kohteessa saunan ja itsepalvelupesulan käyttö ovat osa perushintaa. Unihome Students on pääasiassa tarkoitettu Helsingin yliopiston kansainvälisille vaihto-opiskelijoille lukukausien aikana, joten parhaiten tilaa löytyy kesäkuukausina.

Yli viikon majoittumisiin sisältyy Porthania Flatsissa ja Töölö Towersissa viikoittainen siivouspalvelu. Unihome Students -kohteessa puolestaan saat halutessasi lisäveloituksesta liinavaate- ja pyyhesetin sekä siivouksen.

Töölö Towersissa ja Unihome Studentsissa majoitukseen sisältyy myös saunamahdollisuus.

Miten hinnoittelu toimii ja mitä majoitus maksaa?

Lyhytaikainen varaus on verrattavissa tavalliseen hotellivaraukseen. Huoneiston hintaan vaikuttavat ajankohta, huoneiston koko sekä varauksen peruutusehdot. Lyhytaikaisen varauksen maksu veloitetaan aina varauksen alkaessa. Pidemmän varauksen hinnoittelu perustuu majoituksesi kestoon; mitä pidempään majoitut, sitä edullisempi hinta on per yö. Pidemmän varauksen ensimmäinen maksu veloitetaan aina varauksen yhteydessä tai sisään kirjautuessa.

Lyhytaikainen majoitus Töölö Towersissa maksaa alkaen 84 euroa/yö, mutta pidemmissä majoitusjaksoissa yökohtainen hinta voi pudota vain noin 50 euroon/yö. Käytössämme on dynaaminen hinnoittelu, joten tarkista ajankohtainen hinta varauksellesi online-varauspalvelustamme!

Voit maksaa varauksesi online-varausjärjestelmässämme pankki- tai luottokortilla. Voimme myös lähettää varauksesta maksulinkin jokaisen alkavan kalenteri kuukauden ensimmäinen päivä. Varauksen voi myös maksaa kortilla tai käteisellä vastaanotossa.

Varaa edullinen majoitus jo tänään

Oletko valmis löytämään itsellesi sopivan ja edullisen majoituksen Helsingistä? Tutustu Unihomen monipuolisiin vaihtoehtoihin ja varaa oma huoneistosi helposti verkkosivujemme kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Tervetuloa nauttimaan mukavasta ja edullisesta majoituksesta Unihomen kanssa!

Lisää uutisia

Löydä edullinen majoitus Helsingistä

Löydä edullinen majoitus Helsingistä

Stressaako tuleva putkiremontti? Unihome tarjoaa väliaikaisen asunnon Helsingissä

Stressaako tuleva putkiremontti? Unihome tarjoaa väliaikaisen asunnon Helsingissä

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille

Majoitus lapsiperheille – viihtyisää ja helppoa asumista kaikenkokoisille perheille
Unihome